Sunday, December 28, 2014

Najaarscompetitie ZNC E1 - Cabaret en hilariteit


Er staan zelfs vriendinnetjes langs de zijlijn om hun geliefden werkelijk hartstochtelijk toe te juichen. De opgewonden supporters werden dan ook gepassioneerd beantwoord met subtiele passings, gedreven loopacties en felle duels.

Onze trainer, attent en altijd scannend naar vrouwelijk schoon, ontmoedigt ieder die ook maar het woord vriendinnetje of verkering in de mond neemt. En dit leidt altijd tot hilarisch lachpartijen op de trainingen, in de kleedkamers en zelfs in de rust van de wedstrijden. Nee, we hebben niets te klagen. De sfeer zit er goed in. De trainingen zijn keurig verzorgd en de spelers beschikken over een aanstekelijke bezieling en beleving.

Onze trainer, een hamer, en altijd op zoek naar spijkers, krijgt zelfs in een uitwedstrijd de nerveuze scheidsrechter zover dat hij een loepzuiver doelpunt van de spanning over het hoofd ziet. Supporters van de thuisclub verbijsterend achterlatend en de supporters van ZNC deden een verbazende hand voor de mond vol ongeloof. Hilariteit alom.

Speciale dank gaat uit naar alle ouders/direct betrokkenen van de spelers. We hebben weer prima samengewerkt als het aankomt op scheidsrechters, doelen vastpinnen, het maken van prachtige foto’s, ranja klaarzetten en natuurlijk vooral onze jongens op een ordentelijke manier supporteren en toejuichen.

Vooraf kunnen we alvast met een grote glimlach zeggen: We krijgen nog een leuk voorjaarscompetitie met dezelfde spelers!

Eindstand E-pupillen (najaar) 2 Klasse 08
 
 

 



 

 

 

 
 
 
 
 
Tweets
Zaalvoetbaltoernooi Scheemda (editie december 2014)
Een vaste vertrouwde traditie: Super georganiseerd! Zaalvoetbaltoernooi #Scheemda: 3x winst,1x gelijk. Eindklassering: Een knappe 3e plek.








BATO E1 – ZNC E1 1-3
Bato had duidelijk verwachtingsangst. Slechts één overwinning was nodig voor poulewinst,maar #vvZNC E1 werkte niet mee. En won eenvoudig 1-3

 









WVV E4 – ZNC E1
Een heerlijke winters koude herfstavond voetbalpot tussen #vvZNC E1-WVV E4. Stevig duellerend, een briljante keeper en een paar slimme goals
ZNC E1 – Scheemda E1
Het was erg slikken voor de jongens. Veel tegenstand, veel tegengoals maar vooral de spanning hield hen aan den grond genageld. #vvZNC E1.
Veendam 1894 E3 – ZNC E1
Erg moeizaam! Een paar hoogtepunten in de 1e helft. En na de ranja bleef het voetbal vernuft in de kleedkamer achter. Veendam E3-#vvZNC 0-3.








BEKER: Heracliden E1 – ZNC E1 4-1
Goede (noodzakelijke) voetballessen zijn getrokken. Een slap begin met ijzersterk eind. Desondanks een zeldzaam verlies. Uit de beker
ZNC E1 – Stadskanaal E2 8-0
Meest besproken was de uitslag van onze concurrenten, een gelijkspel, waardoor wij weer volop in de race zijn. #vvZNC E1-Stadskanaal 8-0.
HS’88 – ZNC E1 1-7
Onze supporters stonden met hun enkels in de modder. Op het natte kleiveldje waren vooral de corners doorslaggevend. HS'88 E3- #vvZNC E1 1-7












ZNC E1 – Muntendam E1
Een vooraf lastige tegenstander werd achteraf eenvoudig uit elkaar gereten. #muntendam E1 bezweek snel onder druk van een fel #vvZNC E1 9-2!
BEKER: ZNC E1 – SGV E1 5-1
Onder deskundig toeziend oog v/e #KNVB scout ontpopt #vvZNC E1 zich als ware Cupfighters. SGVE1 kon het niet bolwerken en verloor met 5-1.
ZNC E1 – Hoogezand E4 10-1
Schitterende foto's gemaakt door @jglenting. #VVZNC E1-#vvHoogezand 10-1. pic.twitter.com/cnWtmKzLab
 
SPW E1 – ZNC E1 3-6
Onze jongens zijn immuun voor achterstand! SPW's eerste goal is een wake-up call en bezorgt ons weer een eenvoudige winst. SPW- #ZNC E1 3-6.








ZNC E1 – Wildervank E3 6-3
Winst op Wildervank E3, 6-3. De lijnen in het spel worden steeds vetter, de opstelling wordt alsmaar duidelijker. Mooie overwinning!
Onstwedder Boys E1 – ZNC E1 3-2
Waanzinnige wedstrijd! Bij vlagen herkenbaar positiespel, mooie driehoekjes en aanvallende intenties. Desondanks 3-2 verlies. Onstwboys-#ZNC E1
 
 

 

No comments: