Friday, June 06, 2014

Een contrast ervaring


Zo kan het dus ook! Na een moeizaam begin, verlies tegen Heiligerlee, gelijk tegen Musselkanaal en verlies tegen SJS kwam de geest pas echt uit de fles.
Een ware contrast ervaring en vooral als je terugdenkt aan de najaar competitie waarbij de uitslagen met name aan korfbal deed denken.
Een teamsamenstelling met gelijkgestemden, andere toon in de trainingen en een sterk verhaal in de pauzes hebben de antennes van de jongens op scherp gericht.

De uitwedstrijd tegen Wildervank was het begin van een onvervalste flow, rauwe durf en vooral een gezond portie gogme met als heerlijk hoogtepunt de toernooiwinst op eigen veld.
De knappe eindklassering, tweede in de poule, krijgt veel cachet doordat het 1e jaars E-junioren zijn, die met veel flair opnamen tegen voor oudere 2e jaars.

Eindstand voorjaarscompetitie 2014

team
g
p
dpv
dpt
1
heiligerlee E2G
8
20
25
4
2
ZNC E2
8
11
17
16
3
Wildervank E4
8
11
13
21
4
Musselkanaal E2
7
6
8
14
5
SJS E3
7
4
12
20

Hieronder staan een aantal tweets. Het zijn vooral inzichten en meningen ontstaan door een flinke frustatie, een grote grijns en belachelijk veel lol.
 

ZNC Toernooi
#ZNC E2 wint beker met grote oortjes op eigen zonovergoten ZNC toernooi met 3 clean sheets & 8 goals.
 

VV Musselkanaal – ZNC E2
#ZNC E2 wint van Musselkanaal en eindigt als 2e in de poule. Erg knap van de 1e jaars E-junioren! #Heiligerlee E2 gefeliciteerd met de titel.

 
ZNC E2 - Wildervank E4
#ZNC E2 duwt eenvoudig de nummer 2, Wildervank E4, aan de kant met 5 wonderschone goals. Wedstrijd is noodgedwongen gestaakt wegens onweer!

 
ZNC E2 – SJS E2
ieders een punt. Met ons veldoverwicht en betere kansen hadden we er toch meer uit moeten halen. De goals waren wonderschoon #ZNC E2-SJS E2.

 
Wildervank E4 – ZNC E2
De eerste overwinning is er! Geweldig keeperswerk en massieve verdediging was de basis voor een hattrick, een lob en veel gejuich! #ZNC E2.

 
ZNC E2 – Heiligerlee E2
We komen steeds dichterbij! Heerlijke pot voetbal, bij vlagen mooie hoogstandjes, loopacties en goed individueel spel. Op naar de volgende!

 
SJS E3 – ZNC E2
#ZNC E2 trof een record aantal keren het ijzeren (doel)frame van buiten-en binnenkant lat en paal. fris combinerend en spectaculair spel.

 
ZNC E2 – Musselkanaal E2
Een moegestreden punt is gevierd als een finale overwinning. #ZNC E2 bleef goed overeind tegen de fysiek groter/oudere Musselkanaal E2.

 
Heiligerlee E2 – ZNC E2
Een zonovergoten veldje met daarop een prachtig lente tafereeltje. De spelers en publiek waren allemaal blij, huppelend en erg enthousiast.

No comments: